کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 17 مهر ماه ، 1387

SMS City | پيامك | طنز | عكس و كلي مطالب خنده دار :: نمايش موضوعات - اس ام اس رشتي (‌فوق العاده)

`

اس ام اس رشتي (‌فوق العاده)

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

SMS City | پيامك | طنز | عكس و كلي مطالب خنده دار صفحه اول انجمن -> خفن

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

alireza
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
25 آبان ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 20

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 13 تير ماه ، 1387 16:12:18    موضوع مطلب: اس ام اس رشتي (‌فوق العاده) پاسخ همراه با اعلان

به رشتیه میگن زنتو با ماشین بردن میگه : اوووووووو! اینا بنزین از کجا میارن؟؟
www.Bo2inja.Com
رشتيه ميره خونه ميره حموم ميبينه يكي اونجاست:ميگه تو كي هستي :ميگه من غواصم :رشتيه ميگه نميدونم اين ارتش چيكار ميكنه ديروز هم يه خلبان رو كمد بود.!
www.Bo2inja.Com
رشتيه مياد خونه ميبينه بچه ها حسابي شلوغ پلوغ كردن . مي‌گيره همه رو ميزنه و ساكتشون ميكنه بجز يكي كه اصلا هيچي بهش نمي‌گه. رفيقش بهش ميگه: بابا چرا اينقدر بين بچه هات فرق ميگذاري؟ رشتيه ميگه: آخه اون يكي سيده
www.Bo2inja.Com
رشتیه با خانمش دعواش میشه, قهر می کنه دست بچه هاش رو می گیره که بره ,خانمش میگه با من دعوا داری بچه های مردم رو کجا می بری
www.Bo2inja.Com
رشتيه با موتور دوستش دور ميزنه وقتي بر مي گرده ميبينه دوستش با زنش مشغوله ، ميگه تا حواسش نيست يه دور ديگه بزنم !!!
www.Bo2inja.Com
زن رشتيه مي ره خط مقدم بر مي گرده. مي گن چه کار مفيدي کردي؟
دست مي زنه به شکمش مي گه ايناها يه بچه عراقي اسير کردم
www.Bo2inja.Com
رشتیه████████████████████
دسترسی به این جوک ممكن نيست
www.Bo2inja.Com
رشتيه به دوستش ميگه تهران عجب جاييهااا...... از در ترمينال که مي ري بيرون ... با يه ماشين آخرين سيستم مي يان دنبالت .... بعد مي برن بهترين رستوران شام مي دن از اون ورم دربند و درکه و قليون و حال بعدم بهترين هتل و چه تختي و رخت خوابي .. صبحم کلي پول مي زارن تو جيبت و ..... ... رفيقش مي گه : برو بابا ... تو که تاحالا تهران نرفتي ... مي گه: من نرفتم خانمم که رفته
www.Bo2inja.Com
به رشتیه میگن روی هم رفته چند تا بچه داری؟ میگه: ما روی هم نرفته چهار تا بچه داریم
www.Bo2inja.Com
به رشتیه میگن برای تنظیم خانواده چی کار کردی ؟ میگه شبا در خونه رو قفل میکنم
www.Bo2inja.Com
يك ضرب المثل رشتي هست که ميگه رسيدي خونه بزن تو گوش زنت تو نميدوني براي چي زدي ولي اون ميدونه براي چي خورده
www.Bo2inja.Com
دزده مي ره خونه رشتيه اسلحه اش رو درمياره و ميگه : يا زنتو ميدي يا ميكشمت. رشتيه هم زنشو ميده به دزده .... بعدا ز كار دزده ميزنه زير خنده وميگه هه هه هه اين اسلحه قلابي بود. رشتيه هم ميگه هه هه هه اونم خواهرم بود
www.Bo2inja.Com
استاندار رشت :
باعنايت خداوند و همت مسئولين درجهت خودكفايي اكنون 20درصد ازبچه هامون را خودمون توليد ميكنيم.
www.Bo2inja.Com
رشتيه ميخواسته زنشو امتحان كنه ميگه:‌ خانوم جان، راستشو بگو، تا حالا چند نفر پيشت خوابيدند؟ زنش ميگه: فقط تو خوابيدي، بقيه بيدار بودند
www.Bo2inja.Com
يه روزبه رشتيه ميگن چرادوتازن گرفتي ميگه يه وقت ديدي مهمون اومد
www.Bo2inja.Com
زن رشتیه به شوهرش می گه این همسایه قزوینیمون هر وقت تو نیستی نمیاد سراغ من . شوهرش میگه ولش کن بابا این دیوونس هر وقت تو نیستی سراغ من میاد
www.Bo2inja.Com
رشتيه مي ره نجاري ، مي گه آقا يه كمد بساز اصغر آقا توش نباشه
www.Bo2inja.Com
رشتيه شب مي خواد بخوابه دعا مي کنه حق به حق دار برسه صبح که بيدار مي شه مي بينهه هيچ کدوم از بچه هاش نيست
www.Bo2inja.Com
به رشتيه ميگن تو به زندگي پس از مرگ اعتقاد داري ؟ ميگه 100% آخه من خودم 2 سال يعد از مرگ پدرم به دنيا اومدم
www.Bo2inja.Com
رشتيه ميره عسلويه كاركنه زنش ماهي 2 ميليون براش مي فرسته.
www.Bo2inja.Com
به رشتيه گفتن خانومتو ديديم توو ماکسيماي يه مرد غريبه که صدو شصت - هفتاد تا ميرفتن ...رشتيه: اين که چيزي نيست که ماکسيما بيشتر از اينا هم ميره!!
www.Bo2inja.Com
ماكن ديدني شهر رشت : 1 - كلوچه پزي پسر و پدران - 2- كتيبه زن با وفا 3- مجسمه مرد با غيرت 4- ميدان شهيد حلال زاده 5 - پارك زيبا وديدني دماغ
www.Bo2inja.Com
رشتيه ميره کلاس غيرت .بعد از کلاس با زنش تو خيابون راه ميرفته يه مرده به زنش تيکه ميندازه رشتيه ميگه مرتيکه مگه از خودت خواهر مادر نداري زود باش بوسش کن از دلش در بيار
www.Bo2inja.Com
رشتيه زنش ميميره شيرني ميده
ميگن:چراشيرني ميدي؟
ميگه:براي اولين بارخيالم راحته كه كجاميخوابه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

SMS City | پيامك | طنز | عكس و كلي مطالب خنده دار صفحه اول انجمن -> خفن

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور: